Abonneren

Vacatures

"Tweetende AGF'ers"

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

Weer

Overnames in provincies Antwerpen en Oost-Vlaanderen

Jumbo neemt vier Belgische Alvo winkels over

Jumbo neemt de Belgische Alvo supermarkten over in de plaatsen Rumst, Niel en Boom in de provincie Antwerpen en de Alvo supermarkt in Baasrode in Oost-Vlaanderen. De huidige Alvo Superpost winkels, van zelfstandig ondernemer Christophe De Laet, sluiten eind februari hun deuren, waarna de verbouwwerkzaamheden zullen starten.

Naar verwachting openen de winkels in het najaar van 2022 hun deuren onder de Jumbo-vlag. Het personeel dat werkzaam is in de Alvo supermarkten zal aan de slag gaan bij de nieuwe Jumbo winkels. Daarnaast zal het team worden uitgebreid met nieuwe medewerkers.

Groei Jumbo in België zet door
Jumbo nam al eerder Alvo supermarkten over in Deurne (Wim Saerensplein), Ranst, Berlare en Lauwe, evenals de voormalige Alvo locaties in Antwerpen (Lange Leemstraat) en Denderleeuw die later dit jaar hun deuren openen als Jumbo. Op dit moment heeft de supermarktketen 17 Jumbo winkels in verschillende Vlaamse provincies. “We merken dat Jumbo in België enthousiast wordt ontvangen en dat de Belgen onze ‘én-én-én-formule’ omarmen.” vertelt Ton van Veen, CFO van Koninklijke Jumbo Food Groep.

“We zien potentie voor op termijn tenminste honderd Jumbo winkels en om deze ambitie te halen, zijn we actief op zoek naar geschikte locaties in heel Vlaanderen. Dit kunnen zowel nieuwe als bestaande supermarktlocaties zijn, zoals hier het geval is. We zijn daarom verheugd met de overnames van deze Alvo supermarkten in Rumst, Niel, Boom en Baasrode. Op die manier kunnen we nog meer Belgen laten kennismaken met de Jumbo formule. We kijken ernaar uit om de winkels te openen onder de Jumbo vlag en de klanten te verrassen met de beste service, een buitengewoon groot assortiment én altijd lage prijzen”, besluit Van Veen.

 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven