Abonneren

Vacatures

"Tweetende AGF'ers"

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

Weer

X5 ziet omzet met dubbele cijfers stijgen ondanks 'uitdagende' omgeving

België: Delhaize introduceert digitale kassabonnen
Delhaize België heeft digitale bonnetjes geïntroduceerd in een poging om een duurzaam en milieuvriendelijk alternatief aan te bieden, in lijn met zijn Lion's Footprint-programma. Het Lion's Footprint-project wil de ecologische voetafdruk van de onderneming verkleinen door plastic, voedselafval en CO2-uitstoot te verminderen.
Bron: esmmagazine.com 

Rusland: X5 ziet omzet met dubbele cijfers stijgen ondanks 'uitdagende' omgeving
X5 Retail Group heeft zijn omzet over het hele jaar met 11,4% zien stijgen, in wat CEO Igor Shekhterman omschreef als een "uitdagende" markt op dit moment. De groep boekte een omzet van € 25 mld voor het hele jaar, met een stijging van 5,1% van de vergelijkbare omzet en een bijdrage van 6,3% van de nieuwe winkels.
Bron: esmmagazine.com 

Spaanse retailer Mercadona verhoogt alle salarissen met inflatiepercentage 2021
De particuliere supermarktketen Mercadona, naar omzet de grootste retailer van Spanje, zal de lonen van alle werknemers met 6,5% verhogen om het inflatiecijfer van het land van vorig jaar te evenaren, aldus het bedrijf. Mercadona's stap is een poging om de koopkracht van zijn 93.000 werknemers te beschermen, zei het bedrijf in een persbericht. Het laagste loon bij de supermarktketen in 2022 zal € 1.425/maand zijn, €87 meer dan in 2021 en € 440 meer dan het wettelijke minimumloon van het land.
Bron: reuters.com 

Spar Oekraïne breidt netwerk uit en introduceert 1e tankwinkel
In december 2021 zijn 5 nieuwe Spar-winkels geopend in 5 regio's in Oekraïne, elk geëxploiteerd door onafhankelijke retailers, waarmee het netwerk van het merk is uitgebreid. Gemeenschappelijk voor alle winkels is een sterk AGF-aanbod, dagelijkse levensmiddelen en de nadruk op een goede klantenservice. Klanten kunnen ook lid worden van het loyaliteitsprogramma van Spar Oekraïne en profiteren van speciale bonusaanbiedingen en gepersonaliseerde aanbiedingen op basis van hun winkelgeschiedenis.
Bron: spar-international.com 

Zwitserland: Coop breidt haar Fairtrade assortiment uit naar 1.333 producten
Coop Zwitserland breidt zijn Fairtrade-assortiment uit tot 1.333 producten, naar eigen zeggen 's werelds grootste selectie Fairtrade-producten die door een retailer wordt aangeboden. De Zwitserse retailer is al 30 jaar partner van Fairtrade Max Havelaar en een pionier in het aanbieden van Fairtrade gecertificeerde producten.
Bron: esmmagazine.com 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven