Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

QSTA bezorgt ook razendsnel bij flitsbezorgers

Ze flitsen ultrasnel door de straten van de grote steden, die bezorgers van Gorillas, Flink, Zapp en Getir. En de flitsbezorgers hebben grootste plannen om ook kleine steden te veroveren. Er lijkt genoeg markt voor de snelle boodschappenjongens – en meisjes. Maar, bewoners zitten niet te wachten op de komst van minimagazijnen – ‘dark stores’ - in hun buurt. Met name vanwege de overlast van de vele leveranciers die de flitsbezorgers bevoorraden. QSTA heft een oplossing voor deze 'logistieke ramp'  bedacht, meent het bedrijf.

Fijndistributie
Het bevoorraden van de minimagazijnen, die vaak midden in drukbevolkte woonwijken liggen, is een logistieke uitdaging. Leveranciers die bij de tientallen minimagazijnen in de oude binnensteden moeten zijn, praten zelfs over een logistieke ramp. Het bevoorraden in hartje Amsterdam en Leiden is zeer milieubelastend en daarbij niet rendabel te krijgen. 

Steeds meer flitsbezorgers 
"Yoghurt Barn was de eerste leverancier die de hulp van QSTA inriep om hun yoghurtproducten af te leveren bij een flitsbezorger. De compacte koelbussen van QSTA komen toch al overal om foodprofessionals van hun producten te voorzien. We bezorgen 6 dagen per week bij horecazaken, slagers, bakkers, viswinkels en delicatessenzaken door heel Nederland. Dus de koelverse yoghurt kon makkelijk mee in de bus, op weg naar de mini-magazijnen. Inmiddels leveren we ook dagelijks aan meerdere merken flitsbezorgers. En de bestellingen worden steeds groter. " 

Voor meer informatie:
QSTA
T: +31 (0)88 401 5000
info@qsta.nl
www.qsta.nl 

Publicatiedatum: