Michelle Bongers van Bongers Expeditie:

"Het is als leidinggevende zo belangrijk om zelfkennis te hebben"

Bureau KeK biedt de opleiding Coachend Leidinggevende aan ondernemend Nederland. Met de opleiding wil het bureau leidinggevenden de handvatten geven zijn of haar teams beter bij te staan en vertrouwen te geven, zodat zij topprestaties kunnen leveren.

Michelle Bongers, operationeel directeur bij Bongers Expeditie, is de opleiding coachend leidinggevende bij Bureau KeK gestart. Sinds 1 januari vormen Michelle Bongers en Ralph van de Grijp de directie van Bongers Expeditie. Michelle vertelt haar ervaringen in een interview met Bureau Kek.

Het afgelopen jaar zijn zij exponentieel gegroeid van 5 naar meer dan 20 medewerkers. Dit vraagt om goed leiderschap en dat is dan ook de reden dat Michelle de opleiding tot coachend leidinggevende is gestart bij Bureau KeK. Michelle was al zeer ervaren in de operatie, maar leidinggeven was een nieuwe ervaring voor haar. In de opleiding hoopte zij meer zelfkennis te krijgen. "Het is goed om te weten waar je kwaliteiten en je valkuilen liggen. Daar wordt in deze opleiding goed aandacht aan besteed. Vooral op het vlak van communicatie."

De kwaliteiten van Michelle liggen voornamelijk in het goed luisteren naar de medewerkers. Iets wat niet voor elke leidinggevende vanzelfsprekend is. Ook empathie is een sterke kant van Michelle. Juist om aandacht te hebben voor de mens levert zoveel op in een organisatie. Als je medewerkers gehoord en begrepen worden, vergroot dat de betrokkenheid en het onderling vertrouwen.

Door deze opleiding kan Michelle het team beter bijstaan en vertrouwen geven. Ook kan zij medewerkers op de juiste plek zetten, waar zij beter tot hun recht komen. Ze merkt dat ze op een betere manier feedback kan geven, wat veel duidelijkheid geeft voor haar en de medewerkers.

Op 24 februari start er weer een nieuwe opleiding tot Coachend Leidinggevende.

Voor meer informatie:
Joke Kras en Irene van der Knaap
Bureau Kek
info@bureaukek.com
www.bureaukek.com

 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven