GoodHabitz biedt online trainingen voor ontwikkeling ondernemersvaardigheden

GoodHabitz biedt online trainingen aan voor de ontwikkeling van ondernemersvaardigheden. "De juiste vaardigheden kunnen het verschil maken. Van het spotten van kansen, tot het creatief oplossen van problemen. Van klantgericht denken tot het uitspelen van een onderhandeling. De juiste skills maken het verschil tussen winst of verlies. Met onze online trainingen maken ze die ontwikkeling daarom zo leuk en laagdrempelig mogelijk."

"Onze trainingen worden zelf ontwikkeld waarbij kwaliteit, humor, enthousiasme en een soepele gebruikservaring het onderscheid maken. Daarnaast leggen we de regie bij de gebruikers neer. De medewerkers bepalen zelf waar, wanneer, wat en hoe ze willen leren. Met +150 online trainingen en meer dan 25 leervormen is er voor ieder wat wils."

Onbeperkt toegang
De trainingen variëren van 'Doen waar je blij van wordt', 'De kracht van slapen', 'Gewoon goed Nederlants' tot 'Microsoft 365: Samenwerken'. "Onze online bibliotheek is van alle markten thuis. À la Netflix krijgen de cursisten van GoodHabitz onbeperkt toegang tot het volledige aanbod. Verder voegen elke maand nieuwe trainingen aan ons aanbod toe. Inmiddels is onze bibliotheek live in 14 talen, van Nederlands en Duits tot Zweeds en Pools."

Kennissessies Handel Groeit
Dinsdag 1 februari van 10.00 tot 11.00 uur en donderdag 10 februari van 9.00 uur tot 10.00 uur organiseert Handel Groeit een kennissessie over de mogelijkheden van GoodHabitz. Aanmelden hiervoor kan door een e-mail te sturen naar: l.vanoorschot@handelgroeit.nl 

Voor meer informatie:
Rogier Stam
GoodHabitz
06 24 90 22 85
rogierstam@goodhabitz.com 
www.goodhabitz.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven