Mogelijkheid tot huren traysealers biedt meer flexibiliteit

De mogelijkheid tot het huren van Proseal-machines biedt voedselverwerkers een flexibele, kostenefficiënte oplossing en helpt hen beantwoorden aan de toegenomen vraag tijdens de corona-pandemie. 

De forse toename van de voedselproductie tijdens de gezondheidscrisis heeft ertoe geleid dat de doorvoercapaciteit van verwerkers van bewerkte AGF en kant-en-klaarmaaltijden de voorbije twee jaar tot wel 70% is toegenomen.  

Het aanbieden van huurmachines voor een tijdsduur van minimaal drie maanden biedt voedselproducenten tijdelijk toegang tot de gespecialiseerde traysealers van Proseal. Hierdoor kunnen zij snel voldoen aan de huidige productie-eisen zonder financiële verplichtingen aan te gaan voor de aanschaf van nieuwe apparatuur die zij op de lange termijn wellicht niet nodig zullen hebben. 

"Hoewel voedselverwerkers momenteel een niet eerder vertoonde stijging van de vraag meemaken, is het wellicht overbodig om in een nieuwe machine te investeren omdat deze slechts enkele maanden nodig is om de productiepiek op te kunnen vangen," legt salesdirecteur Tony Burgess van Proseal uit. 

"Onze machineverhuurprogramma biedt klanten een snelle en betaalbare oplossing om de huidige vraag bij te kunnen benen en hun productie op peil te houden in deze onzekere tijd."

Proseal biedt een uitgebreid scala aan hoogwaardige manuele, semiautomatische en volautomatische traysealers aan, die geschikt zijn voor het verwerken van MA-verpakkingen en over doorvoersnelheden van zes tot 240 verpakkingen per minuut beschikken. Snelle gereedschapswissels maken het mogelijk om in minder dan twee minuten van het ene naar het andere type tray over te schakelen, waardoor stilstand in het proces wordt beperkt, terwijl de traysealer de verschillende traytypes even efficiënt en snel verwerkt.

Proseal is onderdeel van JBT Corporation, een wereldwijde aanbieder van technologische oplossingen voor de voedselverwerkende sector, die met haar hoge niveau van dienstverlening de verwachtingen van haar klanten hoopt te overtreffen.

Voor meer informatie: 
Rhiannon Hopper
Proseal
T:  +44 (0)1332 293939
rhiannon@nmpr.co.uk 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven