Abonneren

Vacatures

"Tweetende AGF'ers"

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

Weer

Tolpoort Vegetables van start met I-Fresh ERP software van Axians

Vanaf juli 2021 zijn maar liefst 17 telers een eigen coƶperatie gestart onder naam Tolpoort Vegetables. Met in totaal 2.000 hectare in Nederland en Spanje richten ze zich op de verkoop van bloemkool, broccoli en witlof. Daarmee zijn ze qua areaal marktleider op het gebied van bloemkool en witlof.

Axians heeft sinds deze eerste stappen contact met Tolpoort Vegetables. Het snel reageren op vraagstukken, de AGF-kennis en aanvullende hulp met infrastructuur van Axians Beverwijk hebben ertoe geleid dat de samenwerking kon starten. Omdat Tolpoort Vegetables zelfstandig moest kunnen werken in een zeer kort tijdsbestek werd er gekeken naar bestaande software functionaliteiten in I-Fresh voor inkoop, logistiek, productie en verkoop. Ook scanning en EDI met de grote retailers is meegenomen. Deze eerste samenwerking tussen Axians en Tolpoort Vegetables verliep open en constructief, wat ook nodig was voor een snelle implementatie.

Ondanks de korte periode heeft Axians samen met Tolpoort Vegetables een mooi resultaat neergezet. De implementatie van het I-Fresh systeem is gestart in augustus. Vervolgens is in november de verkoop gestart van het Spaanse bloemkool- en broccoliseizoen. Per 1 januari 2022 is hier ook de witlof bijgekomen.

"Namens Axians van harte gefeliciteerd met het behaalde resultaat, bedankt voor het vertrouwen en op naar een mooie toekomst", aldus Raymond Langeveld.

Voor meer informatie:
Tolpoort Vegetables
Gian Russchen
grusschen@tolpoort.com
www.tolpoort.com

Axians I-Fresh
Raymond Langeveld
raymond.langeveld@axians.com
www.axians.nl/i-fresh/


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven