Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Varend Corso Westland naar Den Haag stap dichterbij

Zondag 26 juni aanstaande vaart Varend Corso Westland waarschijnlijk voor het eerst door het centrum van Den Haag. Gemeente Den Haag heeft aan de stichting een eenmalige subsidie verstrekt van €25.000,- voor het evenement. Met dit bedrag is de extra vaardag van het corso nog niet financieel geborgd. Maar onder voorbehoud van de benodigde vergunningen en coronamaatregelen gaan bestuur en vrijwilligers de komende maanden de organisatie voorbereiden.

Een ‘vierde’ vaardag stond al lang op het verlanglijstje voor de corso-organisatie. Een groter publiek, voor sponsors nog meer bereik maar bovenal een 'geweldige kans voor minder ‘afstand’ tussen de gemeenten', zo stelt men in een persbericht.

In 2019 kondigde het bestuur al de nieuwe routes en dagindeling aan. “We kijken er naar uit dat Gemeente Den Haag dit evenement gaat omarmen. Komende editie gaan we duizenden Hagenaren en Hagenezen kennis laten maken met ‘ons’ corso, het feest op het water en natuurlijk ook hun buurgemeente. We gaan met veel trots laten zien waar het Westland voor staat: gezonde en prachtige producten, banen die voor het oprapen liggen en internationaal toonaangevende glastuinbouw. Met dit evenement kunnen we de ‘muur’ tussen Westland en Den Haag hopelijk een stukje doorbreken,’’ aldus Rob Baan, voorzitter Varend Corso Westland.
 Voor meer informatie:

Varend Corso
 
Publicatiedatum: