Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Michel Takken en Jurgen Ratelband vormen verkoopteam Tolpoort Vegetables

Michel Takken en Jurgen Ratelband zijn gestart als verkopers bij Tolpoort Vegetables. Ratelband heeft, naast de handel in thee, verkoopervaring binnen de AGF-markt opgedaan bij Coöperatie DOOR en Gourmet. Takken werkte hiervoor 35 jaar bij Deen supermarkten, waarvan het grootste deel binnen categorie management als AGF-specialist.

Michel en Jurgen 

“Afgelopen periode heeft volop in het teken gestaan om de nieuwe organisatie vorm te geven. Denk hierbij aan de implementatie van een nieuw ERP-systeem en de opzet van een professioneel team. Met Ratelband en Takken in het verkoopteam hebben wij er alle vertrouwen in dat onze versproducten hun weg kunnen vervolgen in de markt, zodat we verder kunnen bouwen aan de toekomst van Tolpoort Vegetables. Met hun kennis en ervaring vullen de heren het jonge ambitieuze team goed aan,” aldus Gian Russchen.

“De keuze van de telers eerder dit jaar om een eigen verkooporganisatie op te zetten zorgt voor een voorwaartse ketenintegratie, waardoor de afstand tussen teler en klant wordt verkort. Dit komt ten goede aan de transparantie en efficiency die we nastreven. Per 1 januari 2022 worden alle producten - bloemkool, broccoli en witlof - zelfstandig verkocht. De aangesloten telers, met productielocaties in Nederland en Spanje zorgen dat de vollegrondsgroenten van hoge kwaliteit jaarrond beschikbaar zijn. We zijn in november afgelopen jaar gestart met de verkoop van Spaanse bloemkool en broccoli. Door het koele weer was de aanvoer in het begin beperkt. Eind december is de aanvoer verbeterd, waardoor het product goed beschikbaar is.”

Voor meer informatie:
Tolpoort Vegetables
+31 (0)228 565 780
www.tolpoort.com 

Publicatiedatum: