Twee nieuwe Scania's afgeleverd bij Brimafruit en nog eens zes besteld

"Er is hard gewerkt in Babberich om het team klaar te stomen voor verdere omzetstijging"

Ruim tien jaar geleden begon Jeroen van den Brink samen met een partner Brimafruit. Voor het transport was toen in mei 2011 gekozen voor de aanschaf van 2 DAF-trekker/trailer combinaties. Gedurende de jaren zijn de activiteiten uitgebreid en wordt de handel inmiddels vervoerd met tien trekker/trailer combinaties en één bakwagen. Medio april 2021 zijn twee DAF-trekkers ingeruild voor nieuwe Scania’s S500 en dit is zo goed bevallen dat er afgelopen vrijdag 7 januari nog eens twee Scania’s zijn afgeleverd.

De aankoop verliep via Scania Gaanderen en er is wederom gekozen voor het type S500. Brimafruit is dan ook erg tevreden over de service van Scania en de garage in Gaanderen. "Buiten dat het een bijzonder ogelijke auto is, biedt hij ook zeer veel comfort en rijplezier voor de chauffeur, dit in combinatie met goede resultaten betreffende brandstofverbruik, is het een fantastische auto voor iedereen", aldus Jeroen van den Brink.

Afgelopen jaar is er in Babberich hard gewerkt om het team en de onderneming klaar te stomen voor verdere omzetstijging. Er is dan ook veel aandacht besteed aan het optimaliseren van de verschillende bedrijfsprocessen.

Om de planning van de transporten beter te kunnen overzien is er vanaf medio oktober 2021 ook een transportplanner aangenomen. Niels Elfrink heeft in deze functie ons team versterkt, hij heeft jarenlang bij een groot gerenommeerd koeltransportbedrijf de planning gedaan en kent daarom ook alle in en outs.

"We bevinden ons midden in één van de grootste pandemieën van de geschiedenis en juist onder zulke omstandigheden is het mooi om te zien dat er een team staat die allen met de neus in de zelfde richting wijst: vooruit. Een zeer breed assortiment van kwaliteitsproducten samen met een goede service heeft zich dan ook voor alle klanten in Nederland, Scandinavië en Duitsland als een grote toegevoegde waarde bewezen. Met deze speerpunten bouwen we gestaag verder."

Om de continuïteit van het wagenpark te waarborgen is er dan ook voor levering eind 2022 nog een order geplaatst van zes Scania’s van het zelfde type.

Voor meer informatie:
Brimafruit     
Transito 9  
6909 DA Babberich
jeroen@brimafruit.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven