Abonneren

Vacatures

"Tweetende AGF'ers"

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

Weer

Taiwan: chef-kok start met seizoensgebonden fruitbox

Chef-kok Richie Lin, al jaren aan het hoofd van "MUME", een van de 50 beste restaurants in Azië, is vanuit het restaurant in het e-commerce platform gestapt en heeft een nieuw merk "TASTE by MMHG" opgericht. Na de verkoop van kookdozen, cakes, loempia's en desserts, is het nieuwste product de fruitbox, waarvoor samengewerkt wordt met kleine telers. Geselecteerd Taiwanees seizoensfruit van hoge kwaliteit wordt gekoppeld aan tuinbouwproducten.

De beroemde chef-kok Richie Lin leidt het online platform, "TASTE by MMHG" om een seizoensgebonden fruitbox van kleine telers te introduceren (Foto: MMHG)

Richie Lin, de oprichter van 4 populaire restaurants, zei dat hij ervoor koos om zijn eigen platform op te richten om chef-koks en teams in staat te stellen een groter podium te hebben om op te spelen en het doel op lange termijn is om een verbinding te creëren tussen voeding, land en mensen, zodat telers en koks gezien kunnen worden en meer mooie levenservaringen kunnen delen met iedereen.

Chef-kok Richie Lin (rechts), oprichter van TASTE by MMHG, gaat graag het teeltgebied in en verkent hoogwaardige ingrediënten. (Foto: MMHG)

MMHG is de Taiwanese tak van de in Californië gevestigde non-profitorganisatie "Chefs 4 Farmers". Om lokale ingrediënten te ontdekken en de unieke smaken van Taiwan te ontdekken, introduceerde de organisatie dit jaar een seizoensgebonden fruitbox met als thema "lokale ingrediënten".

Ontworpen om te voldoen aan de behoeften van self-cooking, focussen de TASTE fruitboxen op de selecties van kleine telers. Het team bezoekt persoonlijk telers die klasse 1 groenten, fruit of andere ingrediënten leveren, waarbij de nadruk ligt op "seizoensgebonden" en "lokale kenmerken" om fruit te selecteren en te combineren met andere ingrediënten om de consument een interessante ervaring van lokale ingrediënten te presenteren.

Bron: Mirror Media


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven