Fruitsnack Piña Picante: gedroogde ananas met kruiden

Het merk Crispy Green kondigt de nieuwste toevoeging aan haar assortiment aan: Piña Picante. Het bedrijf blijft hiermee trouw aan haar voornaamste niche en dat is het produceren van houdbare, verpakte groente- en fruitsnacks op basis van eenvoudige, pure ingrediënten.

Wat is Piña Picante?
Piña Picante wordt bereid met ananas uit Costa Rica die voor het drogen wordt doordrenkt met een melange van kruiden en specerijen. De eerste smaak, Chili Lime, bevat een ideale combinatie van cayennepeper, pittige lime en een snufje zeezout. Net zoals de gevriesdroogde Crispy Fruit-snacklijn is ook Piña Picante een verantwoord tussendoortje dat bereid wordt met eenvoudige, natuurlijke ingrediënten en geen toegevoegde suikers bevat.

In tegenstelling tot de Crispy Fruit-snacks wordt Piña Picante aan de lucht gedroogd en heeft het een wat steviger textuur.

Waar is Piña Picante verkrijgbaar?
Piña Picante Chili Lime is vanaf nu verkrijgbaar via de onlineshop van Crispy Green en Amazon. Het is de bedoeling dat Ginger Lime hier de komende maanden aan wordt toegevoegd. Momenteel kan men gebruikmaken van een speciale aanbieding van 10 zaken voor €26,50 en gratis verzending met de code PICANTE21. Later dit jaar zal de productlijn ook bij retailers en andere onlineshops verkrijgbaar zijn.

Voor meer informatie: crispygreen.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven