Intersur

Spaanse aardappelleverancier neemt nieuw pand in gebruik

Aardappelteler Intersur uit het Zuid-Spaanse Sevilla heeft voor zijn nieuwe vestiging in het noorden van het land de faciliteiten van het opgedoekte Agroinnova S.L. (Las Patatas del Abuelo) in Valladolid overgenomen.

Het pand beslaat 3.500 m² en beschikt over opslagfaciliteiten, kantoren, koelcellen, een laboratorium, laadperrons, enz. Het gebouw staat op een perceel van 5.000 m² in het industriepark La Vega de Tordesillas.


Het nieuwe pand in Tordesillas (Valladolid)

Deze investering zal het bedrijf in staat stellen om de teeltplannen in Castilla y León, een van de belangrijkste aardappelregio’s van Spanje, verder te ontwikkelen. Grupo Intersur stelt zich tot doel jaarrond product te leveren aan aardappelverpakkers en -handelaren in heel Europa.

Grupo Intersur, dat bestaat uit Intersur, Intersur Logística, Agromar Hispana en Agromar France, met vestigingen in Spanje en Frankrijk, heeft vorig seizoen 130.000 ton consumptieaardappelen en 6.000 ton pootaardappelen op de markt gebracht. Dit seizoen mikt het bedrijf op 140.000 ton aardappelen voor consumptie.

Voor meer informatie:
Grupo Intersur
www.grupointersur.es


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven