Tweede editie Week van Snoep Goed

De tweede editie van Week van Snoep Goed vindt in de week van 17 t/m 23 januari 2022 plaats. Dit is een initiatief waarin Nederlanders worden uitgedaagd om een week lang ongezonde tussendoortjes te vervangen voor gezondere opties, zoals groenten en fruit.

Elke organisatie kan eenvoudig meedoen tijdens de Week van Snoep Goed, bijvoorbeeld met een bericht op de social media kanalen. 

Toolkit
Inspiratie nodig? Week van de Snoep Goed heeft een toolkit beschikbaar gesteld met beeldmateriaal. 

Over Week van Snoep Goed
Verantwoord snoepen kan net zo makkelijk zijn als het toevoegen van één spatie, dat wordt getoond tijdens de Week van Snoep Goed. Door middel van verschillende communicatiekanalen, waaronder het Snoep Goed magazine, social media en pers, deelt de organisatie handige tips, fijne inspiratie en heerlijke recepten. 

Uit onderzoek onder de deelnemers van afgelopen jaar blijkt dat 90,5% iets heeft gehad aan de tips en support, 75,3% meer groenten en fruit is gaan eten tijdens Week van Snoep Goed en 94,2% volgend jaar weer mee wil doen aan de challenge. 

Week van Snoep Goed kan alleen plaatsvinden met passende partners zoals foodbedrijven, belangenorganisaties en retailers. Op die manier wil de Week van Snoep Goed draagvlak creëren we voor een gezonder Nederland.

Voor meer informatie:
info@weekvansnoepgoed.nl 
www.weekvansnoepgoed.nl 

Bron: GroentenFruit huis


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven