Wilko Fruit introduceert nieuw merk voor Nadorcott uit de bergen van Marrakech: Orangy

"Goede sinaasappelprijzen verwacht in 2022"

Tholen - Maandag 27 december arriveren bij Wilko Fruit in Prinsenbeek de eerste Nadorcott uit Marokko per auto. "We zijn de eerste in Nederland", vertelt Wilko van der Zwaard.

"We introduceren ons merk Orangy. Dit fruit komt uit de bergen van Marrakech en wordt geteeld op een hoogte van 800 tot 1.000 meter. Hierdoor zijn er grote verschillen van dag- en nachttemperatuur, wat resulteert in een mooie dieprode kleur en een hoog zoetgehalte. Vanaf januari ontvangen we ook Marokkaanse mandarijnen onder ons Gaudias-merk in 2, 3, 10, 12 en 15 kilo." 

"Wat verder opvalt is dat de Clementines dit jaar duurder zijn dan andere jaren. Voor Nadorcott zien we eveneens goede prijzen en ook voor Salustiana's willen de telers dit jaar veel geld hebben", vervolgt Wilko. "Dit geldt voor alle sinaasappelen. We zien een zeer goed seizoen tegemoet in 2022 met goede prijzen, waarbij de telers ook een goede boterham kunnen verdienen, wat ze ook nodig hebben. Leven en laten leven, dat is Maatschappelijk Verantwoord bezig zijn!"

Voor meer informatie:
Wilko van der Zwaard
Wilko Fruit B.V.
Heilaar-Noordweg 14
4841 ZZ Prinsenbeek
wilko@wilkofruit.com   
www.wilkofruit.com  


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven