Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Aardappeltrends in Amerikaanse horeca

Potatoes USA heeft zijn 2021 foodservice aardappelmenu trends rapport vrijgegeven. Het kijkt naar percentages waarin aardappelen worden toegepast in menu's van restaurants, de top aardappelgerechten in de horeca en nog veel meer. De gegevens zijn verzameld door Datassential, een onderzoeksbureau voor de voedingsindustrie.

Tot de hoogtepunten behoren de volgende punten:

  • Aardappelen zijn aanwezig op 82,9% van de restaurantmenu's in de VS.
  • Fast-casual restaurants zullen naar verwachting de grootste groei van aardappelen meemaken, 5%, in de komende vier jaar.
  • De top vijf van aardappelgerechten op menu's zijn frites, aardappelpuree, aardappelsalade, hash browns (lijkt op rösti) en gebakken aardappelen.
  • De top vijf van trending aardappelgerechten bestaat uit tater drums (kleine aardappelkroketjes), ontbijtaardappelen, curly fries, waffle fries en loaded fries (frites met luxe en verse toppings), die alle de sterkste groei vertonen.

Klik hier om het volledige rapport te lezen.

Bron: potatoesusa.com

Publicatiedatum: