Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Peperbiertje? "In eerste instantie sloegen de vlammen uit de mond"

De pepers van Westlandpeppers zijn verwerkt in bier. In De Telegraaf vertellen bierbrouwers Dennis Lefeber, Johan Nederpel en Rob Kool over hun zelf gebrouwen bier, waarin pepers zijn verwerkt.

Het levert een 'unieke wintertriple' op. In eerste instantie zat er iets te veel peper in het bier en sloegen bij vrienden die mochten proeven 'de vlammen uit de mond', maar nu de hoeveel peper is teruggebracht, gaat het biertje hard. 

Publicatiedatum: