Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Streep door Kerstmenu De Librije, Jonnie Boer gaat live koken met gasten thuis

Tholen - Dit jaar zou de spruit, romanesco, avocado, courgette, pompoen, rood lof en ananas centraal staan in het kerstmenu van De Librije, maar helaas mogen ze wegens de plots ingegane lockdown geen gasten ontvangen. “Daar balen wij ontzettend van, maar we denken in mogelijkheden en kunnen er gelukkig nog op een paar manieren voor onze gasten zijn”, aldus Jonnie en Thérèse Boer van De Librije. “Ook met Kerst zullen we bij jullie thuis komen met Librije’s Atelier in je keuken. Dit keer met een extra gang om het nog feestelijker te maken.”


Jonnie en Therese Boer van De Librije moesten snel schakelen door de plotselinge lockdown die weer horeca hard treft deze kerst, foto De Librije

De Librije heeft sinds dit jaar een Groene Michelinster, waarmee ze  duurzaamheid op de kaart zetten. “Wij doen alles zelf. We hebben onze eigen tuinen en kassen waarin we alles verbouwen. Ook hebben we goede samenwerkingen met lokale leveranciers, zoals bijvoorbeeld Eef Stel. Dit soort samenwerkingen zijn voor ons enorm waardevol en we vragen hier in het restaurant ook graag aandacht voor door ze te benoemen in het Librije paspoortje.” Mochten er producten nodig zijn waarin De Librije niet kan voorzien, dan maken ze gebruik van partners als Hanos of Lindenhof te Baambrugge als leverancier.


Gerecht met avocado, mais en peper, foto De Librije

Voor meer informatie:
De Librije
Spinhuisplein 1
8011 ZZ Zwolle
T: 038 853 0000
www.librije.com
Info@librijel.com