Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Etiket Schiller wordt onderdeel van Optimum Group

Etiket Schiller wordt onderdeel van Optimum Group. De huidige directie van Etiket Schiller, een specialist in de productie van zelfklevende etiketten, blijft in haar huidige functie binnen de organisatie.

Versterking
Voor Optimum Group versterkt de toevoeging van Etiket Schiller haar positie als speler in Duitsland op het gebied van etiketten en flexibele verpakkingsoplossingen, waaronder bedrukte en blanco zelfklevende etiketten, tapes, shrink sleeves, banderollen, meerlaagse etiketten en flexibele verpakkingen. Met de toevoeging van Etiket Schiller bestaat Optimum Group nu uit 17 aangesloten bedrijven in Nederland, Belgiƫ, Duitsland en Denemarken, waarbij elke aangesloten onderneming een eigen product/marktcombinatie heeft.

Vertrouwen in de toekomst 
"Etiket Schiller heeft zich goed ontwikkeld in de afgelopen jaren, waarin we een aanzienlijke groei hebben gerealiseerd, gebaseerd op een sterk en toegewijd team van medewerkers en door te investeren in inhouse geproduceerde duurzame etiketteringsoplossingen", aldus Gunther Schiller en Susanne Daiber, van Etiket Schiller.

"Met de overname van Etiket Schiller wordt ons Duitse deel van de groep verder versterkt met creatieve en technische capaciteiten waarover we nog niet beschikten. Etiket Schiller heeft een sterk commercieel en technisch profiel, en een indrukwekkend klantenbestand. We kijken uit naar de samenwerking met de eigenaren die allen in hun huidige functie blijven," zegt Optimum Group Germany Managing Director, Andre Prophitius.

Ruud Zantman, CEO van Optimum Group: "Na de overname van HT Labelprint en SC Etiketten zijn we verheugd deze verdere stap in Duitsland te zetten en Etiket Schiller te verwelkomen in de groep."

Voor meer informatie:
Optimum Group
+31 (0)76 571 2800
info@optimumgroup.nl 
www.optimumgroup.nl 

Etiket Schiller
+49 7181 80760
info@etiket-schiller.de 
www.etiket-schiller.de 

Publicatiedatum: