Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Ron de Greeff treedt terug als vestigingsmanager Staay Food Group Venlo; Michiel Geraedts opvolger

Ron de Greeff treedt in maart 2022 terug als vestigingsmanager van de Staay vestiging Venlo (voorheen Staay-Van Rijn). Het management van Staay Food Group heeft Michiel Geraedts aangetrokken als opvolger. De Greeff legt zijn functie na bijna 23 jaar neer in verband met het bereiken van de pensioen-gerechtigde leeftijd. Ron de Greeff (66) startte zijn carrière in de agrosector in 1979 waarna hij in 1999 in het MT bij het toenmalige Langfruit startte. In 2013 werd Langfruit/Van Rijn overgenomen door Staay Food Group. De Greeff bleef op zijn post, begeleidde de integratie en zorgde voor continuïteit bij de klanten. “De geslaagde integratie met Staay Food Group en de oplevering van het nieuwe Staay pand op het Fresh Park Venlo, zijn zeer memorabele momenten voor mij. Ik ben trots op wat we hebben bereikt; een enorm en jaarrond assortiment, sterk klantenbestand, uitstekend leveranciersnetwerk en een goed team om dit elke dag voor elkaar te krijgen. Dit is een mooi moment om afscheid te nemen van een boeiende branche, fijne collega’s en relaties. Ik wens Michiel heel veel succes toe; vol vertrouwen geef ik het stokje aan hem over.”

Dammis van der Staaij, Algemeen Directeur van Staay Food Group: “Ron de Greeff heeft voor ons aan de basis gestaan van onze expansie in de foodservice en op de Duitse markt. Wij danken Ron voor zijn inzet al deze jaren. Met Michiel Geraedts denken we een bekwame opvolger gevonden te hebben.” Michiel Geraedts (43) was in het verleden actief als consultant in de agrifood sector. Eerst bij de Limburgse Land- en Tuinbouwbond (LLTB) en haar dochterbedrijven Arvalis en Roba en daarna als zelfstandig ondernemer. Daarvoor was hij actief in diverse commerciële managementfuncties bij o.a. Royal Zon, WP Haton en Flora Holland. “Er was direct een klik met de directie van Staay Food Group. Alles ademt de dynamiek van een nuchter, dynamisch bedrijf met een vechtersmentaliteit én ruimte voor ontwikkeling, plezier en ondernemerschap. Ik hou van de dynamiek die de AGF-sector kenmerkt. Ik kijk ernaar uit om met mijn ervaring, energie en frisse blik de organisatie te gaan versterken.”

Michiel Geraedts zal het bestaande Management Team van Staay Venlo complementeren. Vanaf maart 2022 zal het MT in Venlo dan bestaan uit René Bressers, Wim van der Staaij en Michiel Geraedts.

Voor meer informatie:
Staay Food Group B.V.
Mark Loojenga
Marketing Manager
06-13808981
mark.loojenga@staay.nl
www.staay.nl

Publicatiedatum: