JASA lanceert verpakkingsinnovaties in februari

Nieuwe multifunctionele paper tray lijn en nieuwe oplossing voor sluiten en labelen

De vierde golf besmettingen van de coronapandemie maakt dat de Fruit Logistica is uitgesteld. JASA zou aanwezig zijn op hét internationale evenement voor bedrijven in de AGF-sector, om haar nieuwste producten te lanceren. Ondanks het uitstel van de beurs gaan die lanceringen gewoon door. 
Duurzame innovaties
JASA staat voor innovatie en duurzaamheid. Deze twee kernwaarden combineert het bedrijf in haar nieuwste verpakkingsoplossingen voor aardappelen, groenten en fruit. Voor het verpakken van deze natuurproducten is flexibiliteit essentieel. JASA maakt het mogelijk om flexibel in papier te verpakken met papierverpakkingen die 100% geschikt zijn voor recycling.Unieke verpakkingsoplossingen
Appelen, tomaten, kiwi’s, avocado's, citrus en vele andere soorten natuurproducten worden steeds vaker duurzaam verpakt. Die verpakkingen moeten niet alleen goed passen bij het product, maar er moet ook rekening worden gehouden met het verpakkingsproces, branding en de eindconsument. Om aan die vraag te voldoen lanceert JASA twee nieuwe verpakkingsoplossingen:

• Multifunctionele paper tray lijn
• Nieuwe oplossing voor sluiten & labelen 

Met als unieke en innovatieve verpakking: de Pop-Up Pack.


Grootse lancering
Ondanks dat de Fruit Logistica is uitgesteld zal JASA extra groot uitpakken bij de lancering van haar nieuwste innovaties.

Voor meer informatie:
Denise Baths
JASA Packaging Systems
072 5612700
d.baths@jasa,nl  
www.jasa.nl 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven