110 jaar Hart voor de vrije handel

Overhandiging eerste exemplaar van het jubileumboek van Postuma AGF

Het jaar 2021 stond bij Postuma AGF in het teken van het 110-jarig bestaan van de firma. Om dit jaar feestelijk af te sluiten is het boek ‘Hart voor de vrije handel’ uitgebracht, waarin de gehele geschiedenis van het bedrijf de revue passeert. Op 15 december jl. overhandigde Erik Postuma het eerste exemplaar van dit boek aan zijn vader Jitte Postuma.

Jitte Postuma: “Wij hebben altijd geloofd in ondernemers die in de vrije handel zitten. Mensen die zelf hun keuzes kunnen maken en bepalen welk assortiment ze voeren.”

Het boek wordt uitgereikt aan het personeel van Postuma, en is voor de vaste klanten, relaties en geïnteresseerden beschikbaar.

"Postuma AGF wil graag iedereen bedanken die in welke vorm dan ook een bijdrage heeft geleverd aan het maken van dit boek, met in het bijzonder Christiaan Schutte voor het samenstellen en schrijven van het prachtig vormgegeven boek. Deze vormgeving lag in de handen van Brainstorm, ook hen willen wij hartelijk danken."

Het boek is gratis beschikbaar. Geïnteresseerden kunnen een mail sturen aan info@postuma.nl o.v.v. naam en adresgegevens.

Voor meer informatie:
Postuma AGF

+31 (0)38 33 700 99 
info@postuma.nl 
www.postuma.nl  


Publicatiedatum:



Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven