Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

SanLucar en SaniFruit werken samen aan zero-waste oplossingen

De bedrijven SanLucar en Sanifruit hebben een samenwerking ondertekend om oplossingen te ontwikkelen die de houdbaarheid van fruit duurzaam verlengen met respect voor de gezondheid van mens en natuur.

De twee bedrijven stemmen zo hun strategieën en missie op elkaar af om voedselverspilling en dus ook de CO2-uitstoot te verminderen. Met deze overeenkomst zet het premium groente- en fruitmerk SanLucar een nieuwe stap in zijn Corporate Responsibility Program, DREAMS, en draagt het bij aan nieuwe ontwikkelingen op het gebied van zero-waste behandeling na de oogst. Deze natuurlijke oplossingen behouden de kwaliteit en smaak van het beste fruit en beschermen tegelijkertijd het milieu.

"Bij SanLucar willen we iedereen de meest verse, natuurlijke en smaakvolle groenten en fruit bieden op een manier waar we trots op kunnen zijn. De filosofie "Proeven in harmonie met mens en natuur" vormt de leidraad voor ons dagelijks handelen in onze hele waardeketen: van veld tot vork," legt Stephan Rötzer, eigenaar en oprichter van SanLucar, uit.

"We zijn ervan overtuigd dat de samenwerking met Sanifruit ons in staat zal stellen om traditie en innovatie in de tuinbouwsector met succes te blijven combineren en om belangrijke vooruitgang te boeken in R&D voor de duurzame behandeling van onze producten," verklaart Sonia Mallén van SanLucar.

Voor beide bedrijven is deze overeenkomst van groot belang. Met deze samenwerking kunnen zij zich concentreren op het gebruik van de huidige oplossingen van Sanifruit voor eersteklas fruit en op het helpen overbrengen van de gezondheidsvoordelen van haar ontwikkelingen aan meer consumenten. Het is ook een uitstekende gelegenheid om tal van mogelijkheden te hebben voor verdere innovatieve ontwikkelingen in de toekomst.

Publicatiedatum: