Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Raymond Langeveld - Axians

"AGF Dashboard met jouw stuurinformatie"

Met het I-Fresh dashboard zie je de belangrijkste prestaties in één overzicht. Het is zeer eenvoudig en vriendelijk in gebruik. Inzichten kun je gemakkelijk delen met andere collega’s en je hebt geen kennis over programmeren nodig om het te gebruiken", vertelt Raymond Langeveld van Axians in deze blog. "Duidelijkheid en overzicht krijgen op de momenten dat je die het hardst nodig hebt, zodat je in één oogopslag kunt zien wat er speelt in de organisatie. Zo kun je met vertrouwen beslissingen nemen en zijn keuzes op onderbuikgevoel verleden tijd."

Waarom een dashboard voor AGF-bedrijven?
Axians heeft een dashboard gemaakt voor AGF-bedrijven. Hiermee kunnen bedrijven direct zien hoe het met de bedrijfsprestaties gaat. Met enkele klikken heb je zicht op belangrijke informatie. Om de juiste beslissingen te maken kun je filters instellen, denk aan filteren op product, periode, klant of leverancier. Tevens is het dashboard beschikbaar vanaf je computer, tablet of smartphone. Het werk wordt efficiënter en de service naar klanten is vlotter.

Bij AGF-bedrijven spelen veel acties en transacties per dag, waardoor ze beschikken over grote hoeveelheden data. Axians maakt gebruik van Power BI (Business Intelligence), dit is een onderdeel van het Microsoft Power Platform. Met Power BI kun je data combineren en verwerken op een snelle en veilige manier. Deze BI-software analyseert belangrijke informatie vanuit Excel bestanden, online informatie en jouw ERP-systeem (I-Fresh).

Verschillende gebruikers in het bedrijf kunnen zelf dashboards maken zodat zij toegang hebben tot hetgeen dat zij nodig hebben. Rapportages kun je op ieder gewenst moment automatisch delen met collega’s.

Waaruit bestaat het I-Fresh dashboard?
Het I-Fresh dashboard voor AGF-bedrijven bestaat uit veel verschillende onderdelen die het makkelijk maken voor AGF-bedrijven om direct visueel inzicht te krijgen. Hieronder zijn twee voorbeelden geschetst. 

Performance levertijd: in dit scherm heb je inzage in de huidige levertijden ten opzichte van de verwachte leverdata per leverancier. Stel een eigen norm in en zie direct welke orders te laat of op tijd komen.

Verkoop: in dit scherm heb je onder andere overzicht van de omzet en de marges. Deze gegevens kun je vervolgens bekijken per week, per gewicht of per product. Daarnaast heb je inzicht in de omzet van het jaar tot vandaag, of de weekomzet. Tot slot kun je ook nog zien op welke locatie er hoeveel omzet is gerealiseerd.

Bekijk de Power BI demo.
In deze korte demo neemt Dennis Stolwijk je mee in de verschillende mogelijkheden die Power BI biedt voor AGF-bedrijven.

Klik hier om de video te bekijken.

Voor meer informatie:
Raymond Langeveld
Axians
Tel: +31 88 988 90 00
Mob: +31 65515 06 15
raymond.langeveld@axians.com 
www.i-fresh.nl  

Publicatiedatum: