RTI Blockchain winnaar Social Impact Award 2021

RTI Blockchain is verkozen tot winnaar van de Social Impact Award 2021. Het bedrijf wordt hiermee beloond voor de missie om sociale impact te creëren in emballage management met behulp van de blockchaintechnologie. 

Uit de inzendingen zijn de genomineerden voor de Dutch Blockchain Awards door de commissie geselecteerd op basis van relevantie, impact, exposure, tech readiness en andere factoren. Het was aan het publiek om uit de genomineerden te stemmen op de winnaar.

“We kunnen niet doen wat we doen, als het niet voor en met onze partners zou zijn. We willen graag van deze gelegenheid gebruik maken om hen te bedanken voor het geloof in onze missie en hun steun bij het veranderen van de manier waarop we vandaag de dag omgaan met het beheer van ladingdragers,” zegt Milou Klooster & Yves du Bois van RTI Blockchain.

Blockchain Netherlands (BCNL) Foundation, organisator van de Dutch Blockchain Awards, heeft 3 weken geleden de genomineerden voor de Dutch Blockchain Awards bekend gemaakt. In totaal maakten 44 genomineerden, verdeeld over zes categorieën, kans op een prijs.

Voor meer informatie:
RTI Blockchain
Ruimtevaart 24
3824 MX Amersfoort
www.rtidashboard.eu 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven