"Obsessie voor boerenkool in Nieuw-Zeeland is over"

Het lijkt erop dat Nieuw-Zeelands obsessie met boerenkool voorbij is. De ooit zo populaire groente is niet langer de favoriet van het land. LeaderBrand, 's lands grootste slateler, is van mening dat consumenten nu op zoek zijn naar smakelijker alternatieven voor boerenkool.

Volgens LeaderBrand's Head of Farming, Gordon McPhail, zijn er genoeg slasoorten en groenten die gezondheidsvoordelen bieden die vergelijkbaar zijn met boerenkool en lekker smaken. "Nieuw-Zeelanders kunnen geen genoeg krijgen van broccoli, het komt zelfs elk jaar in de top tien van boodschappenartikelen terecht."

"Het is gezond en het smaakt lekker zonder dat je er veel voor hoeft te koken. Spinazie is de populairste groente van Nieuw-Zeeland met eindeloze gebruiksmogelijkheden van ontbijt tot diner en een mooi alternatief voor de ietwat bittere smaak van boerenkool."

Vorige maand nog lanceerde LeaderBrand een nieuwe salademix in zakjes, een mix van diverse baby-slasoorten die een zachte maar knapperige textuur en een luchtige structuur heeft, evenals een zoete smaak.

Bron: voxy.co.nz


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven