“Deze coronacrisis kost ons echt wel een paar ton. Dat had ik niet overleefd als ik altijd op prijs had geconcurreerd in plaats van op waarde. Daarom ben ik ervan overtuigd dat je de prijs voor je meerwaarde moet durven vragen. Ik ga daarom ook altijd voor het overtreffen van de verwachtingen", aldus Ria Joosten in de podcast van Food Inspiration.


Abonneren
Vacatures
"Tweetende AGF'ers"
Top 5 - gisteren
- Koppert Cress verliest hoger beroep om gratis bedrijfslunch
- “Klanten gaan ons assortiment missen”
- Douane vindt 60 kilo cocaïne tussen appels in een koelpakhuis
- Telers Sweet Sensation positief over het komende seizoen
- "Ik zie meer en meer een gevoel van trots als men met de San Marzano's zelf passata heeft gemaakt"
Top 5 - afgelopen week
- Overlijdensbericht Hans Rijnhout
- "Eén ding is zeker en dat is dat er volgend seizoen nog minder belicht gaat worden"
- Belastingdienst wantrouwt groentenhandelaar die weinig winst maakt, maar legio panden bezit
- Oscar en Victor van Turenhout van start met OV Fruit
- Waarom rijden ze anders vanuit Brabant helemaal naar Grootebroek? Er gaan miljoenen in om"
Top 5 - afgelopen maand
Weer
Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier
Ander nieuws uit deze sector:
- 2022-08-16 McDonald's wil deel restaurants Oekraïne heropenen
- 2022-08-15 “Het moeilijkste is om ‘nee’ te zeggen”
- 2022-08-10 Bijzondere restaurantervaring: 3D visualisatie van de weg van het eten naar je bord
- 2022-08-10 Maaltijdbezorger Deliveroo vertrekt uit Nederland
- 2022-08-09 Food Connect en Eten met gemak worden Maaltijd Thuis
- 2022-07-21 "Gastronomie heeft sleutelrol bij oplossen globesity"
- 2022-07-21 Omzet en resultaat Sligro hersteld door opleving horeca en prijzen
- 2022-07-20 Alpecin-Deceunick lanceert eigen voedingsapp met Foodmaker
- 2022-07-19 Westfalia Fruit lanceert Chunky Guacamole in VK
- 2022-07-19 Fritesfabrieken weigeren aan opvolger McDonald's in Rusland te leveren
- 2022-07-13 Oude Russische McDonald schrapt friet van het menu omdat die niet beschikbaar zijn
- 2022-07-04 “Er is al genoeg rommel op de markt"
- 2022-07-01 Karma Kebab wil 10 vestigingen per jaar openen
- 2022-06-29 'KFC gaat weer sla serveren in plaats van kool'
- 2022-06-28 Nieuwe samenwerking GEPU en Rungis
- 2022-06-24 Grote inhaalslag voor de horeca dit jaar met verwachte volumegroei van 30% tot 35%
- 2022-06-23 "Amsterdam telt 2x zoveel fastfoodlocaties per inwoner als Den Haag"
- 2022-06-20 Burger King Thailand lanceert plantaardige hamburger
- 2022-06-17 Gat tussen vertrouwen gast en horeca is groter dan ooit
- 2022-06-16 Australische pubs overwegen om sla als bijgerecht optioneel te maken om verspilling tegen te gaan