Miranda’s Groenten en Fruit

“Onze vraag was: is de aanschaf van een Zummo sinaasappelpers rendabel?"

De consument van tegenwoordig is op zoek naar versgemak. In de zaak van Miranda's Groenten en Fruit is naast een groot aanbod van groenten en fruit, een uitgebreid assortiment verse salades, maaltijden, soepen, sappen en smoothies te vinden. 


"Een fijne, snelle pers met een mooie look & feel"

Zes dagen in de week zijn Miranda, haar man Jos en collega/zakenpartner Britt al vroeg voor de opening in de weer met allerlei voorbereidingen. Alle vers gesneden salades, maaltijden, soepen, sappen en smoothies worden dagelijks met veel aandacht zelfgemaakt. “En om deze smoothies en sappen goed te bereiden zijn een snelle sinaasappelpers en krachtige blender onmisbaar”, legt Miranda uit.

Meedenken en betrouwbare apparatuur
“In 2008 kwam er steeds meer vraag naar vers geperst sap, smoothies en ook maaltijden. Dus dat wilde ik ook graag aanbieden aan mijn klanten”, vertelt Miranda verder. “Na een online oriëntatie heb ik bij Woertman Nederland informatie opgevraagd over Zummo sinaasappelpersen. En al gauw daarna stond adviseur Paul Geene bij ons in de zaak om advies te geven. De aanschaf van een pers is een flinke investering. Ik wilde het graag, maar onze vraag was: is het rendabel? Paul kwam toen met de slimme constructie van huurkoop en zo konden we de pers eerst een half jaar testen. Een schot in de roos! Deze pers heeft 10 jaar gedraaid en sinds 2018 staat hier een nieuw exemplaar, de Zummo Z14. Ook een fijne, snelle pers met een mooie look & feel die goed bij de uitstraling van onze winkel past. Voor de maaltijden, smoothies en soepen vertrouwen we steeds weer op onze Vitamix blender. We zijn gestart met een 2 liter blender, maar al snel was deze te klein en kwam de XL in huis. En eerlijk gezegd kunnen we echt niet meer zonder deze blender. Hij heeft een hele grote capaciteit van 5,6 liter en is ongelooflijk krachtig. En het belangrijkste: deze Vitamix blender zorgt voor een zeer glad en homegeen eindproduct.”


Vitamix blender XL voor maaltijden, smoothies en soepen 

Tips uit de praktijk voor collega-ondernemers
Over de vraag voor tips aan collega-ondernemers hoeft Miranda niet lang na te denken. “Als je al langer een sinaasappelpers overweegt kan ik alleen maar zeggen: probeer het gewoon uit. De praktijk is echt de beste leerschool. En vergeet niet om je klanten af en toe iets te laten proeven, dat prikkelt mensen. Voor ons levert de sinaasappelpers een duidelijke omzetverhoging op en ook tijdswinst. Je hebt er nauwelijks omkijken naar, de Zummo is heel gebruiksvriendelijk en ook makkelijk schoon te maken. En hik je aan tegen de investering? Ga dan eerst voor een bepaalde periode proefdraaien. Kies wel voor een betrouwbare leverancier die met je meedenkt én een eerlijk advies geeft. Dat zit goed bij Woertman, net zoals de service. Als er iets met de apparatuur is zoals bijvoorbeeld een storing, dan wil je snel geholpen worden”, besluit Miranda.

Miranda's Groenten en Fruit
Burgemeester Rietmanstraat 6
5421 JX Gemert
Tel: +31 (0)492 368 982
mirandasagf@kpnmail.nl 
FB Miranda's Groenten en Fruit

Chella Oostveen
coostveen@woertman.nl 
Tel: +31 (0)6 1616 8488
Woertman Nederland
4e Garnizoensdok 8
3439 JD Nieuwegein
+31 (0)30 608 41 41
info@woertman.nl 
www.woertman.nl 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven