Nieuw: gegrilde suikermaïs, zoete aardappelen, gemarineerde bietjes en gekookte aardappelen met schil

De nieuwe convenience producten van het Spaanse Huercasa, die op veel bijval konden rekenen bij de lancering op Fruit Attraction in de maand oktober, liggen nu al in het schap en ook de consument is enthousiast. Net als het hele assortiment van het bedrijf zijn de nieuwe producten 100% plantaardig en snel en gemakkelijk klaar te maken.

De vier nieuwe groenteproducten zijn gegrilde suikermaïs, gehalveerde zoete aardappelen, gemarineerde bietjes voor slaatjes en gekookte aardappelen met schil. Gemeenschappelijk kenmerk is de eenvoudige en snelle bereiding. Het assortiment is al beschikbaar in enkele van de grote supermarktketens en binnenkort zullen er nog meer volgen.

Net als de rest van het Huercasa-assortiment, bevatten de nieuwe producten geen conserveringsmiddelen en zijn het zeer natuurlijke producten. De groenten zijn gestoomd, net zoals de consument die thuis zou bereiden. Ze worden aangeboden in een vacuüm verpakking om ze langer te kunnen bewaren.

De gegrilde maïs is een evolutie van de reeds bekende maïskolf van Huercasa, het paradepaardje van het bedrijf. Huercasa is in Europa immers toonaangevend in dit segment. Wat dit nieuwe product zo bijzonder maakt, is de markering van de kolf met de karakteristieke barbecuesmaak. Gewoon simpel nog even opwarmen in de oven of magnetron.

Als garnering stelt het bedrijf de gestoomde zoete aardappel in twee helften voor, of de gekookte aardappelen met schil, ideaal bij om het even welk gerecht of gewoon met een sausje erbij.

Huercasa lanceert ook bietjes voor slaatjes. Dat is een evolutie van een ander bekend product van het bedrijf: gekookte bietjes. De bietjes worden in stukjes gepresenteerd en zijn op smaak gebracht met een combinatie van appelsap en azijn, ideaal als ingrediënt in elk soort slaatje.

Voor meer informatie:
Huercasa
Tel: +34 921 160 006
info@huercasa.com
www.huercasa.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven