Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Tweede dag Interpom van start

De Belgische overheid heeft afgelopen donderdag nieuwe maatregelen gecommuniceerd in de strijd tegen het Covid-19-virus. Vakbeurzen blijven hierbij nog steeds onder het handelsprotocol en kunnen dus plaatsvinden mits het naleven van strikte richtlijnen opgelegd door de overheid. Vakbeurzen zoals Interpom vallen onder het handelsprotocol en niet onder het evenementenprotocol. Interpom gaat dus effectief door zoals voorzien op zondag 28, maandag 29 en dinsdag 30 november in Kortrijk Xpo. Belgapom-CEO Christophe Vermeulen geeft tegen Vilt aan een zakelijke beurs te verwachten. “Het zal zeker geen grand cru-editie worden.”

Ongeveer 90 procent van de initieel ingeschreven exposanten zal ook aanwezig zijn. “Een aantal standhouders heeft de afgelopen weken afgezegd”, aldus Vermeulen. “Naast een paar Belgische bedrijven, zijn het vooral Nederlandse exposanten, zoals de aardappelverwerkers Farm Frites en Lamb Weston. Zij haakten af toen de Nederlandse regering besloot een korte lockdown in te voeren.”

Toch zijn er nog steeds 312 bedrijven die tijdens de driedaagse vakbeurs in de Kortrijkse beurshallen zullen aanwezig zijn.

A.s. woensdag publiceren wij een fotoreportage van deze beurs.

Bron: Interpom/Vilt

Publicatiedatum: