Darshan Patil - Fresh Survey:

"Wij zijn de ogen van de klant in India"

Fresh Survey, een recent opgericht bedrijf in India, biedt een onafhankelijke kwaliteitsinspectiedienst voor AGF. Zij hebben hun diensten al geleverd aan Fresh Solutions in Duitsland, die aan REWE supermarkten leveren.

"Wij doen een kwaliteitsinspectie ter plaatse, zowel in verpakkingsstations als in havens na inklaring," legt Darshan Patil, directeur van Fresh Survey, uit. "We zijn gespecialiseerd in druiven, maar we hebben ook productexperts voor ander fruit."

Het bedrijf voert inspecties uit op zowel importfruit als fruit voor de export.

Diensten voor exporteurs:
Fresh Survey geeft de klant een nauwkeurig beeld van de kwaliteit van de producten, met het percentage defecten. Klanten kunnen aantonen dat zij zich inzetten voor een duurzamere levering van veilige voeding en voor een betrouwbare voedingsvoorzieningsketen.

"Wij voeren onafhankelijke kwaliteitsinspecties uit door productexperts om de zakelijke belangen van de klant te beschermen met inspectierapporten die dezelfde dag nog worden opgesteld en op maat zijn gemaakt voor de producten van de klant. Onze gegevens verbeteren de interne processen van klanten om veilige en hoogwaardige voeding te leveren."

Diensten voor importeurs die inkopen uit India
"We kunnen onze klanten een nauwkeurig idee geven over de kwaliteit van de producten, omdat we een grotere steekproef nemen en klanten helpen om de producten aan verschillende klanten/supermarkten toe te wijzen met een duidelijk idee van de kwaliteit."

Dit kan de klant onnodige kosten en tijd besparen die het gevolg zijn van etiketteringsfouten. Het helpt ook om de kwaliteit en veiligheid van het product van de klant in elk stadium te waarborgen.

Fresh Survey biedt dezelfde dag inspectierapporten op maat voor de producten van de klant en kan de operationele effici├źntie van de leveranciers verhogen door het stroomlijnen van processen en het verminderen van activiteiten die niet aan de eisen voldoen. "Al met al worden wij de ogen van de klant in India."

Voor meer informatie:
Darshan Patil
Fresh Survey
+91 7030917055
darshan.patil@freshsurvey.in
www.FreshSurvey.in 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven