Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

VS: Waar komt al dat voedsel voor Thanksgiving vandaan?

Binnenkort zullen miljoenen kilo's voedsel, synoniem met Thanksgiving, worden geconsumeerd. En misschien zullen sommige mensen zich afvragen waar al die kalkoen, zoete aardappelen, sperziebonen, maïs, pompoenen, en nog veel meer vandaan komen.

Chefs Pencil heeft een volledige lijst samengesteld van de belangrijkste producenten van Thanksgiving-voedsel, en de grote staten Illinois, Michigan, Missouri en Texas spelen allemaal een rol bij het zorgen voor voldoende aanvoer. De verzamelde informatie is afkomstig van een Nielson rapport en de USDA.

Illinois is een van de grootste producenten van sperziebonen, pompoenen en diverse soorten maïs. Missouri is een topproducent van kalkoenen en maïs; Michigan eindigt hoog in aardappelen, pompoenen, sperziebonen en appelen; en Texas heeft een opmerkelijke pecannoten- en pompoenteelt.

Bron: thetelegraph.com

Publicatiedatum: