Fresh Hema bouwt een one-stop nieuw retailervaringscentrum

Onlangs heeft het project van Fresh Hema Jinan Headquarters wijdverbreide aandacht gekregen. Het project is opgestart in Wanda Plaza, Jingsi Road, dé businesswijk van het centrale district van de stad, met een bedrijfsoppervlakte van meer dan 557 m2. Onder het "nieuwe retail" ontwikkelingskader, zal Fresh Hema uitgebreid een one-stop nieuw retailervaringscentrum bouwen met een nieuw type stadsontwikkeling.

115 dagen van locatieselectie tot opening
Fresh Hema Jinan Headquarters is gevestigd op de eerste verdieping van Wanda Plaza, Jingsi Road, met een bedrijfsoppervlakte van 557 m2. Het is een van de winkels met het grootste winkeloppervlak in de provincie. Het wordt officieel geopend op 26 november en dat slechts in 115 dagen vanaf de selectie van de locatie van de eerste winkel tot de oprichting van het hoofdkantoor en de opening van de eerste winkel. Fresh Hema is een retailinnovatie onder de Alibaba Group en een vertegenwoordiger van China's "nieuwe online economie".

Een 30 minuten "Heerlijke Levens Cirkel" in Jinan
De online levering van Fresh Hema Jinan Headquarters beslaat ongeveer 30 km2 en 200.000 inwoners. Het biedt consumenten een slimme winkelervaring die in slechts 30 minuten kan worden geleverd. Het zal ook consumptieformules introduceren zoals nieuwe X-lidwinkels en Hema-buurten om Fresh Hema in Jinan te promoten en een regionaal hoofdkantoor te worden dat de economische cirkel van de provinciale hoofdstad uitstraalt, waardoor een slim model voor de retail in het nieuwe tijdperk wordt gecreëerd.

Uit gegevens blijkt dat Hema in 2019 500 basisplaatsen in het hele land had en bijna een derde van de verse producten kwam van strategische samenwerkingsbasissen die verschillende belangrijke categorieën omvatten, zoals AGF, vlees, gevogelte en eieren, zeevruchten en vis.

Hema is in de toekomst gevestigd in Jinan, gaat voortdurend op zoek naar innovatie en verandering, zal meer nieuwe kansen creëren en meer Hema-submerken zal introduceren, zoals "Hema Neighborhood", een zelf-afhaalmodel en China's eerste lidmaatschap-only retail merk "Hema X Member Store".

Bron: ql1d


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven