Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Goede en professionele gesprekssfeer

Fotoreportage expoSE/expoDirekt

De zachtfruit- en aspergebeurs expoSE zit er weer op. Vorige week was de sector bijeen in Karlsruhe. De bezoekerscijfers waren weliswaar iets lager dan normaal, maar zo goed als alle bedrijven spraken van een goede, professionele gesprekssfeer en algemene sfeer. Desondanks waren er in de twee hallen ook zorgen, zij het dan vooral over de stijgende kosten, aangezien zo goed als iedereen getroffen wordt door de actuele productieproblemen. Een verbetering van de situatie wordt pas over ongeveer een jaar verwacht.

369 exposanten uit 11 landen waren ter plaatse om elkaar weer te ontmoeten en hun nieuwste, maar ook beproefde producten te presenteren. De VSSE toonde zich tevreden over het verloop van de beurs. Zoals in een eerder bericht gemeld werd er ook veel gesproken over trends zoals de toenemende populariteit van groene asperges en de tunnel-/folieteelt.

Hier vindt u onze fotoreportage van de expoSE en hier het eindverslag van de VSSE

Publicatiedatum: