Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Minder volume aan de klok bij ZON

Er is bij ZON in Venlo dit jaar tot en met week 39 in totaal 17% minder volume verkocht aan de klok als in diezelfde periode in 2020, dat meldt de coƶperatie in het ZON Magazine. De totale middenprijs in dezelfde periode lag daarentegen 13% hoger dan in 2020. In 2021 werd tot en met week 39 in totaal 37% van het gehele volume van ZON verkocht via klokverkoop.

De verkoopresultaten aan de klok bij de veiling wisselden deze zomer heel erg per product en waren zeer afhankelijk van het beschikbare aanbod van de betreffende producten in de markt. Zo waren de prijzen van diverse tomatensoorten, ijsbergsla en sla deze zomer hoog, terwijl de prijs van paprika, diverse koolsoorten, venkel, prei en mini-komkommers juist tegenviel.

De voorbereidingen voor de installatie van het nieuwe kloksysteem KOSMOS zijn volop gaande en liggen op schema. De implementatie ervan staat gepland voor begin februari 2022. Vanaf week 43 startte ZON gefaseerd met de aanvoer van producten uit Spanje.

bron: Royal ZON

Publicatiedatum: