Fructura Expo uitgesteld naar volgend jaar

"Het bestuurscomité van de vzw Fruittelers Zuid-Limburg heeft na een pittige vergadering de weloverwogen beslissing genomen om Fructura Expo uit te stellen naar volgend jaar", zo meldt het Team Fructure Expo aan haar partners en exposanten.

"Wat normaal elke drie jaar het hoogtepunt is voor onze sector om mekaar weer te ontmoeten, te spreken over gisteren en het vizier te richten op morgen, zou volgend weekend een samenkomst in mineur zijn. Niet omdat het mondkapje ons monddood maakt, of omdat we angstig zijn. Wel omdat we niet vrij en ongegeneerd kunnen samen zijn. Maar ook omdat het virus nog niet weg is. Dat dit beestje Fructura nog zo een kopbreker zou opleveren op een uur van de aftrap, hadden we niet verwacht. Hier niet de juiste aandacht aan besteden zou onverstandig zijn."

"We ambiëren vandaag namelijk niet alleen een succesvolle beurs die vruchtbaar is voor ieder van u. Onze wens gaat veel verder. De continuïteit van onze sector en die van de vele cruciale toeleveranciers en dienstverleners moet geborgd blijven. Meer dan ooit moeten wij fruittelers kunnen blijven rekenen op jullie expertise. Ieders gezondheid staat daarbij voorop zodat de business kan blijven draaien. We maakten geen leuke en zeker geen makkelijke beslissing, maar volgens ons en onze partners wel een juiste. Het bestuurscomité heeft zijn verantwoordelijkheid genomen en beslist de beurs pas volgend jaar te laten doorgaan. Laten we samen uitkijken naar Fructura Expo 2022."


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven