Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Stephan Schneider, CO2 Correct:

"AGF-Kennis(sen)dag uitgesteld, maar klimaat wacht na top in Glasgow op effectieve maatregelen"

Tholen - "Alles stond in de startblokken. Een presentatie waarin we bedrijven uit de AGF meenemen in de wereld van duurzaamheid inclusief een roadmap hoe je kan toewerken naar een duurzame toekomst. Maar toen kwam corona weer terug en kregen we wederom te maken met iets waar het klimaat al jaren mee te maken heeft... uitstel", verzucht Stephan Schneider van CO2 Correct. "Na de afgelopen zomer met alle overstromingen en hitterecords is uitstel iets wat wij met elkaar niet meer moeten willen. Daarbij geven retailers steeds meer aandacht aan duurzaamheid en vragen om oplossingen vanuit de sector."


Stephan Schneider

"CO2 Correct corrigeert de impact van alle soorten groenten en fruit en heeft daarmee een directe impact op het klimaat. Met een sterk netwerk van duurzame partners kunnen wij bedrijven verder helpen in hun duurzame transitie en gaan wij graag het gesprek aan.
CO2 Correct en onze samenwerkingspartners zijn beschikbaar om waar nodig hun kennis met jullie te delen. Dit alles met één doel: het zorgen voor resultaten waarmee we deze klimaatzorgen gaan aanpakken. Op een manier die voor de sector haalbaar is. AGF'ers die interesse hebben om hierover bij te praten, nodig ik van harte uit voor een WhatsApp-gesprek, een afspraak of videomeeting", besluit Stephan.

Voor meer informatie:
Stephan Schneider
CO2 Correct
+31 (0)6 51 34 86 14
stephan@co2correct.com
www.linkedin.com/in/sblschneider