Agrico bouwt eigen miniknollenopslag

Gisterochtend werd de eerste paal geslagen van de miniknollenopslag die Agrico bouwt op het industrieterrein de Munt in Emmeloord.

Met de bouw van een eigen miniknollenopslag zet Agrico een volgende stap in haar professionalisering. Op dit moment huurt Agrico een aparte opslag voor haar miniknollen bij een aangesloten teler. Door de aangescherpte focus op kwaliteit en de groei van de aantallen miniknollen, heeft Agrico besloten een eigen miniknollenopslag te bouwen.

Door een eigen opslag te bouwen waar alleen miniknollen in komen, kan Agrico de fytosanitaire eisen en maatregelen beter waarborgen. De miniknollen kunnen hier niet in contact komen met andere agrarische producten, waardoor het risico op ziektes aanzienlijk lager is. 

De miniknollenopslag wordt gevestigd op een centrale locatie in Emmeloord dicht bij het hoofdkantoor en het Agrico Quality Center. Afgelopen woensdagochtend is de eerste paal van de opslag geslagen. Naar verwachting wordt de miniknollenopslag komend voorjaar opgeleverd.

Voor meer informatie:
Linda de Jong-Hoeksma
Agrico
Duit 15
8305 BB Emmeloord
+31 (0)527 639980
l.de.jong@agrico.nl 
www.agrico.nl  


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.