Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Druiven langer houdbaar dankzij vershoudpads

SPM Biosciences is een bedrijf in Beijing, dat zich richt op vershoudoplossingen voor groenten en fruit. SPM is een nieuwe samenwerking gestart met Shandong Sinocoroplast Packaging, de exclusieve distributeur van UVASYS in China, een Zuid-Afrikaanse leverancier van vershoudpads voor druiven. Samen ontwikkelden zij een methode om de stelen van druiven langer groen te houden. 

"Shandong Sinocoroplast is de exclusieve distributeur van UVASYS-producten op de Chinese markt," zegt Debby, international business manager bij SPM. "Het beschikt over ruim zeven jaar ervaring op het gebied van druivenbewaring in China. Shandong Sinocoroplast vertrouwt hiervoor op de producten van UVASYS, die kunnen rekenen op de erkenning van vele druivenleveranciers."

“Ons product Angel Fresh houdt druivenstelen langer groen dan UVASYS-pads en vermindert het percentage druiven dat loskomt van de steel. Het voornaamste ingrediënt van Angel Fresh is 1-MCP. Dit is een uiterst doeltreffende ethyleenremmer. De stelen van de druiven behouden hun groene kleur hierdoor langer. Deze methode is veilig, eenvoudig toe te passen en laat geen residuen achter. Men hoeft slecht een sachet Angel Fresh in de doos met druiven te plaatsen gedurende opslag of transport."

“De Angel Fresh-producten vormen een uitstekende aanvulling op de producten van UVASYS. De combinatie van beide producten houdt de druiven nog beter vers en de stelen nog groener. Recent is in veel teeltgebieden de druivenoogst weer begonnen. Gezien de huidige congestie in havens en logistieke vertragingen is een goede houdbaarheid van het fruit nog belangrijker voor telers en exporteurs," legt Debby uit. "Dit is het derde jaar waarin we met Shandong Sinocoroplast samenwerken voor ons product Angel Fresh. We hebben geweldige reacties gehad op testen in de provincies Xinjiang, Yunnan en Sichuan. Voor de toekomst zijn we van plan om onze samenwerking naar het hele land uit te breiden. We hopen dat ons product onze partners zal helpen om optimaal verse druiven te leveren aan verafgelegen markten."

SPM is gespecialiseerd in vershoudoplossingen en beschikt over een eigen onderzoekslaboratorium en serviceteam in China. Het team beschikt over veel ervaring op het gebied van houdbaarheidsoplossingen voor verse AGF gedurende opslag en transport. Het team van SPM hoopt met nog meer druivenexporteurs, -telers en -verpakkers in contact te komen en stuurt graag gratis samples toe aan geïnteresseerde bedrijven. 

SPM is al leverancier geregistreerd in Argentinië en de Dominicaanse Republiek. Het bedrijf is tevens op zoek naar distributeurs in andere regio's. 

Voor meer informatie:
Debby Wang
SPM Biosciences (Beijing) Inc.
+86 13141463919
debbywang@plmbio.com
www.spmbio.com

Publicatiedatum: