Abonneren

Vacatures

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

Weer

De Vitaminetuin in Vlijmen is vernieuwd

"Losse AGF en gemak moeten een goede combi zijn"

Tholen - Hoewel de inzet van de verbouwing voornamelijk gericht was op het uitbreiden van het koelverkoopoppervlak voor gemaksproducten, is de oppervlakte om los groenten en fruit te verkopen niet kleiner geworden. Die krijgen net zo goed nog de hoofdrol in de vernieuwde De Vitaminentuin van Jos van Vugt in Vlijmen. 


Jos van Vugt

"Het moet een goede combi zijn. Ik zie bij collega's vaak een metamorfose naar een gemakswinkel waar groenten en fruit een beetje verwaarloosd raken, maar dat wilde ik absoluut niet. Daarvoor ben ik teveel een traditionele groenteman", vertelt Jos. "Ik wil de ruimte houden om groenten en fruit mooi te presenteren en dat is in de nieuwe groenten- en fruitstelling ook goed gelukt. De klanten komen voor een poke bowl, maar ook voor een bloemkool en lekkere mandarijnen. De omzet los groenten en fruit is nog heel goed en goed in evenwicht." 

Klanten kunnen bij De Vitaminentuin inmiddels wel terecht voor een breed en gevarieerd assortiment gemak, lekker en gezond: volop soepen, smoothies, wraps, eigengemaakte desserts, smulbroodjes, roerbakgroente, versgesneden groenten, poké bowls, maaltijdsalades en maaltijden. "De snijkeuken is uit de winkel en daardoor heb ik een aantal m2 meer ruimte gekregen om dat ook allemaal mooi te presenteren. Er zijn geen dode hoeken meer en mooie strakke wanden. Consumenten kunnen gemakkelijk alles zelf pakken." 

Jos is blij dat de verbouwing achter de rug is. Deze zat al een jaar in de pijplijn maar door corona moest deze worden uitgesteld. "De winkel is ruimtelijker en overzichtelijker geworden en dat is heel prettig." Een ander voordeel van de externe productieruimte is dat Jos er veel rust door krijgt in de winkel. Prettig voor hemzelf en voor klanten. Jos: "De dames in de winkel hoeven alleen maar de winkel netjes te houden en klanten te helpen en ik kan me op de rest concentreren. Gelukkig zijn we weer op volle sterkte. Het is een uitdaging om kundig personeel te vinden. Gelukkig heb ik in de winkel kundig en ervaren personeel in dienst met ervaring en productkennis die klanten goed kunnen adviseren. Daarmee kun je je goed onderscheiden van de supermarkt."

Hieronder foto's van De Vitaminentuin gemaakt door leverancier Gebrs van Aarle die Jos kwam feliciteren met de vernieuwde winkel:

Voor meer informatie:
AGF Jost van Vugt / De Vitaminentuin
Oliemaat 8
5251 AG Vlijmen
+31 (0)73 511 7297
info@versishetlekkerst.nl 
www.versishetlekkerst.nl 
www.agfjosvanvugt.nl 


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.