De Gezonde Tafel ontdekt gemakkelijke manier om te innoveren in salades:

“Hoe meer we ons ontwikkelen, hoe beter het gaat”

Tholen - Tijd, kwaliteit en inspiratie, dat zijn drie dingen waar iedere ambachtelijke foodleverancier om zit te springen. Zo ook De Gezonde Tafel in Breda. De AGF-speciaalzaak is in de loop der jaren enorm uitgebreid in gemaksconcepten. "Toch ontbrak er iets in ons lunchassortiment," vertelt Bowien Eestermans, van de 4e generatie in het familiebedrijf. De Bieze-foodschefs hadden er een gemakkelijke oplossing voor ontwikkeld, zo ontdekten ze.

Maarten, Bowien, Marc en Marijn Eestermans

Bowien werd meteen enthousiast van de mogelijkheden. “Wij hadden zelf al diverse salades en saladebowls ontwikkeld, maar wilden daaraan graag nog nieuwe salades op basis van pasta gaan toevoegen, maar we hadden zelf nog geen recepten hiervoor ontwikkeld. Bieze Deli biedt een hele goede productlijn van basissalades, kant-en-klaarsalades en saladesauzen. Deze zijn op basis van yoghurt en verse kruiden waarmee we samen met onze versproducten heel gemakkelijk verschillende nieuwe salades maken die er gewoon heel goed uit zien en natuurlijk ook heel lekker en gezond zijn.”


Bowls op basis van Bieze Deli met signature van De Gezonde Tafel

In de loop der jaren is het gemak- en lekkerassortiment bij De Gezonde Tafel heel erg uitgebreid. Onlangs hebben ze nog een extra koelmeubel laten plaatsen om de producten in te presenteren en de verkopen te stimuleren op basis van ‘grab & go’. De Bieze Deli saladelijn is vers en flexibel, smaken als huisgemaakt en bieden daarmee alle ruimte aan de AGF-specialist voor het geven van een eigen signatuur.

Bowien: “We merken echt dat hoe meer we ons ontwikkelen, hoe beter het gaat. Dat betekent dat je steeds nieuwe dingen moet verzinnen en de Bieze Deli-lijn is hierin een uitkomst. We hebben er een mooi uitgebreid receptenboek met inspiratie bij gekregen. Voor de komende periode kan ik me er helemaal in gaan verdiepen en mee spelen.”

De nieuwe salades op basis van de Bieze Deli dressings van Epos zijn vanaf dag één een succes. “Ze staan tussen de maaltijdsalades en de wraps en zien er heel aantrekkelijk uit. We presenteren het in ronde papieren bio-bakjes met doorzichtige deksel. Klanten nemen het voornamelijk mee voor de lunch, maar ik merk ook wel dat ze het als bijgerecht gebruiken bij de avondmaaltijd.”


Uit de keuken van Bieze Deli

De basissaladelijn van Bieze Deli is gemakkelijk in gebruik. “Je hebt natuurlijk wel werk aan het snijden van alle ingrediënten en het klaarmaken van de pasta, maar als je dat eenmaal hebt georganiseerd is het maken van de salade zelf zo gepiept”, besluit Bowien.

Voor meer informatie:
Bowien Eestermans
De Gezonde Tafel
De Burcht 7a
4834 HE Breda (IJpelaar)

+31 (0)76 560 25 69
info@degezondetafel.nl 
Facebook De Gezonde Tafel

Epos sales support
+31 (0)33 2475 680 
ambacht@epos-specerijen.nl 
www.epos-specerijen.nl 


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven