Het Italiaanse Top Control bestaat 30 jaar

De beurzen van 2021 zijn goed verlopen en de feedback was positief. De verwachtingen voor 2022, met de beurzen van Berlijn, Rimini en Madrid, zijn dan ook groot. Het Italiaanse Top Control, gespecialiseerd in weegsystemen, heeft de afgelopen maanden op de beurs Italiaanse en buitenlandse klanten ontmoet. In 1991 werd het bedrijf opgericht door Michael Saltuari en inmiddels werken er meer dan 80 werknemers.

“De weegoplossingen van TopControl optimaliseren het verpakkingsproces voor de voedingsindustrie. Wij bieden de juiste oplossing voor elk product, zodat onze klanten sneller en efficiënter kunnen werken. In minder dan een jaar tijd zien onze klanten een duidelijke verbetering door een hogere personeelsoutput, minder verspilling en, in combinatie met onze intelligente softwareoplossingen, kunnen bedrijven de verpakkingslijn in realtime analyseren. De MHP 3000 trok veel belangstelling op de handelsbeurzen in Rimini en Madrid.”

Met de combinatieweegschaal MHP 3000 kunnen kleine verpakkingen handmatig worden gevuld met tomaten en druiven met een minimum aan afval en een grote tijdsbesparing. De 24 weegbakken worden handmatig door een medewerker geladen en worden gebruikt voor automatische gewichtsoptimalisatie van de gevulde verpakkingen.

Dankzij twee weegschalen in de toevoerband kan de MHP 3000 in realtime bepalen welk product of welke combinatie van producten niet aan het streefgewicht voldoen. De medewerker hoeft alleen het automatisch uitgeworpen product in de verpakking te plaatsen om het streefgewicht te bereiken. Deze stap is noodzakelijk voor de kwaliteitsborging.

Tijdens Macfrut 2021

De MHP 3000 is een flexibel weegsysteem, dat naast voltooiing de volgende werkwijzen kent: egalisatie op bandweegschalen, gecombineerd wegen en doorvoeren.

De MHP 3000 zorgt voor een aanzienlijke verhoging van de efficiëntie in het verpakkingsproces. Een eventueel overgewicht van de verpakking wordt tot minder dan 1% teruggebracht. De exploitanten hoeven geen gewichtscontroles uit te voeren. De machine bepaalt zelf de meest geschikte combinatie. Dit verlaagt de kosten aanzienlijk en verhoogt de winst.

In combinatie met de TopControl-software worden alle gewichtsgegevens en personeelstijden geregistreerd en flexibel geëvalueerd.

Voor meer informatie:
Michael Saltuari
TopControl Srl  
Via Enzenberg 24/A
39018 Terlano - Italië
+39 0471 319999
marketing@topcontrol.it
www.topcontrol.it 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven