ventilatie voor maximale bescherming

Veripack presenteert Maxipack Breeze

Maak kennis met Maxipack Breeze, een tray die beschikt over een baanbrekend ventilatiesysteem (Breeze-concept) voor maximale bescherming van groenten en fruit. 

Het Breeze-concept is een systeem bestaande uit vier zijdelingse ventilatieopeningen, die in het midden van de tray in de vorm van een luchtkanaal samenkomen en een optimale luchtstroom creëren in koelcellen, zelfs wanneer de trays gestapeld zijn. De koele lucht dringt de verpakking binnen en wordt direct in opwaartse richting gedreven dankzij het Venturi-effect, dat ook de afvoer van warme lucht aan de onderzijde van de tray aanzienlijk versnelt. 

  • Het Breeze concept zorgt voor een luchtstroom die minstens 10% sneller is dan die van andere oplossingen die momenteel op de markt zijn, zo blijkt uit onafhankelijk laboratoriumonderzoek van AINA Technology Centre in Valencia, waarmee de koeltijd van het fruit wordt verkort. 
  • Na het sealen verbetert het Breeze-concept de luchtstroom aanzienlijk en treedt er geen condensvorming op, zodat er geen folie met microperforaties gebruikt hoeft te worden, waardoor de kosten lager zijn en de externe kwaliteit van de producten niet wordt aangetast door schimmelvorming. 
  • Het laatste maar zeker niet minste voordeel zijn de verbeterde ergonomische kenmerken en stevigheid. Dankzij het Breeze-concept is de tray tijdens en na het vullen gemakkelijker te hanteren.

Voor meer informatie:
David Vicario Villa
Veripack
+34 93 729 20 10
dvicariovilla@veripack.es
veripack.es


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.