Kiremko en Insort kondigen samenwerking aan

Kiremko, een fabrikant van turn key-aardappelverwerkingslijnen, en Insort, dat wereldwijd bekend staat om haar innovatieve oplossingen voor sortering, kwaliteitscontrole en procesbeheersing, zijn een langdurige strategische samenwerking aangegaan.

Voor deze samenwerking zal Insort expertise op het gebied van sortering en sensoren inbrengen, evenals apparatuur gebaseerd op de Chemical Imaging Technology (CIT), die jaren vooruitloopt op de huidige standaarden voor voedselverwerking en de meest betrouwbare en nauwkeurige product- en verwerkingsgegevens biedt. 

Kiremko zal dankzij haar buitengewone deskundigheid op het gebied van aardappelverwerking en machinebouw geavanceerde procescontroles ontwikkelen, gebruikmakend van de in lijngegevens van Insort. Deze combinatie van expertise zal de automatisering van en controle over het aardappelverwerkingsproces realtime verbeteren en zo de kwaliteit van de processen en efficiëntie verhogen. 

Op de korte termijn zal deze samenwerking bijdragen aan waardetoevoeging in verschillende stadia van de aardappelverwerking. Op de langere termijn zal de gezamenlijke competentie de beste benadering zijn voor het realiseren van de 'Industry 4.0' automatisering en digitalisering van alle processen binnen de aardappelverwerkende sector. 

De aardappelverwerkende sector zal profiteren van een hogere productkwaliteit en -uniformiteit, betere opbrengsten, minder voedselverspilling, een lager energieverbruik, een snellere doorvoer, verbeterde voedselveiligheid en andere voordelen. 

"We zijn enthousiast over onze samenwerking met Kiremko. Dankzij de combinatie van twee expertises, waarbij Insort in lijn-verwerkingsgegevens levert en Kiremko deze gegevens toepast om het gehele proces te beheersen, zetten we een stap in de richting van de 'Slimme Fabriek van de Toekomst'," aldus Matthias Jeindi, CEO en oprichter van Insort. 

Voor meer informatie:
Kiremko B.V.
Waardsedijk Oost 28
3417 XJ Montfoort
+31 (0)348 - 47 94 00
kiremko@kiremko.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven