Isolatiepanelenspecialist viert feest in nieuw bedrijfspand

Viering 25 + 1 jarig bestaand Syboned

Tholen - Afgelopen vrijdag ging het feest dan toch van start. Vorig jaar was het 25 jaar geleden dat Syboned werd opgericht in 1995. Door de Coronacrisis kon het feest verleden jaar niet georganiseerd worden maar nu kon de tap dan toch los. Naast het 25-jarig bestaan werd ook het nieuwe bedrijfspand opengesteld voor relaties.


Carola, Stefan en Hans Roeters

Het bedrijf is gespecialiseerd in het bouwen van koel- en vriescellen. Tot hun klanten rekent Syboned de supermarkten en de AGF-sector, waaronder telers en champignonbedrijven. Maar ook de vlees- en bakkerijsector behoren tot hun klanten. Het bedrijf wordt geleid door Stefan Roeters die onlangs het stokje overnam van zijn vader Hans.

“Het aandeel projecten dat expliciet afkomstig is vanuit de AGF-sector ligt op een stabiel percentage van rond de 25%,” zegt Stefan. Hiervan zijn de meeste projecten gericht op de bewaring van appelen, peren en ook blauwe bessen. Daarnaast komen er vanuit groentesnijderijen aanvragen voor de bouw van geconditioneerde ruimtes voor productverwerking.

Nieuw pand

“We staan goed aangeschreven voor fruitbewaring,” zegt Stefan, “met name bij de Duitse hardfruitteler.” Juist vanuit het buurland ontvangt Syboned de meeste aanvragen voor de montage van ULO cellen en minder vanuit Nederland. De reden daarvoor is dat er een aantal Duitse koelingsadviseurs regelmatig Syboned aandraagt als oplossing voor vraagstukken van klanten. “En als er eenmaal tevreden klanten zijn, dan gaat dat balletje vanzelf rollen en blijven de aanvragen komen,” besluit Stefan.

Klik hier voor de foto's

Voor meer informatie:
Stefan Roeters
Syboned
Binnenkamp 3
5321 KA Hedel
stefan@syboned.nl
www.syboned.com 


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven