Winnaar Chiquita cashback actie ‘Fiësta de banana’ wint €630

Bananen blijven een feest om te verkopen, dat werd afgelopen maand nog eens extra duidelijk gemaakt op de winkelvloer. In samenwerking met bananenleverancier Chiquita hield AGF Groothandel Gebrs van Aarle een spectaculaire bananenactie gehouden: ‘Fiësta de banana, rumoer op de winkelvloer’.

Winnaar Bart Spee (m) van Boerderijwinkel Gebrs Spee

Gedurende vier weken (week 36 t/m week 39) waren de bananen in de actie en konden leuke prijzen gewonnen worden. De hoofdprijs? De gehele aankoopprijs van alle bestelde bananen gedurende de gehele periode retour. Lekker cashen dus!


Dorien van Abeelen van B. van de Biggelaar AGF wint de fiets.

Rumoerige winnaars
Om het ‘Rumoer op de werkvloer’ te bevorderen konden de klanten een foto inzenden waarop te zien was hoe de actie op de werkvloer werd uitgedragen. De derde prijs - een mooie Chiquita lichtbak - werd gewonnen door Yvonne Roelofsen van Boerderijwinkel de Geer uit Gendt. Dorien van Abeelen van B. van de Biggelaar AGF uit Boxtel fietste er met de tweede prijs – een Chiquita cruiser bike – vandoor en hoofdprijswinnaar Bart Spee van Boerderijwinkel Gebrs Spee uit Voerendaal kreeg deze week de Cashback-cheque uitgereikt t.w.v. €630,00


Yvonne Roelofsen (l) van Boerderijwinkel de Geer wint de lichtbak

Iedereen winnaar
Met de actie 'Fiësta de banana' was iedereen winnaar. Vele afnemers van de Brabantse AGF groothandel genoten vier weken lang van de exclusieve actieprijs. Waar de ene klant deze extra marge goed kon gebruiken, spaarde de andere klant deze marge op om een week zelf te knallen met een scherpe Chiquita-consumentenactie. Ook voor de groothandel zelf was het een feestje. "We houden wel van wat ‘rumoer op de werkvloer’ en bedanken Chiquita voor de prettige samenwerking en alle deelnemende klanten voor het enorme enthousiasme", aldus Gebrs van Aarle.


De winnende presentaties op een rijtje

Gebrs van Aarle
Van Leeuwenhoekweg 39
5482 TK Schijndel
+31 (0)73 544 1919
www.gebrsvanaarle.eu     
verkoop@aarlegebrs.nl  
marketing@aarlegebrs.nl     


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven