''Het samenstellen van complexe machines wordt voortaan kinderspel''

Dewulf, full-liner in machines voor de teelt van aardappelen en wortelgewassen, presenteert zijn gloednieuwe, online configurator. Vanaf heden is het mogelijk om uw ideale machine zonder kopzorgen in elkaar te puzzelen via https://machines.dewulfgroup.com

Wie eind vorig jaar de virtuele beursstand ‘Dewulf Xpo’ bezocht heeft, kon voor het eerst proeven van wat er zat aan te komen. Een zestal machines waren toen van A tot Z te configureren. Vooral de nieuwe Dewulf Enduro, 4-rijige zelfrijdende zeefbandrooier op banden, werd gretig geconfigureerd. Deze pre-launch was de ideale stress-test voor het platform om nu volledig live te gaan. 

Het samenstellen van complexe machines wordt voortaan kinderspel
Dankzij deze nieuwe, online configurator kan men zich nog beter oriënteren en informeren binnen het Dewulf-gamma. Verschillende keuzeopties worden op een heel eenvoudige manier uitgelegd zodat de juiste keuze kan worden gemaakt voor alle specifieke omstandigheden. Bijkomend visualiseert de machine continu mee bij het (de)selecteren van bepaalde opties. Er kan dus precies worden gezien hoe de machine er visueel uit zal zien. Elke configuratie kan met een unieke Dewulf code opgeslagen worden zodat de lokale dealer met 1 druk op de knop een offerte op maat kan bezorgen. 

Rooimachines voor het eerst configureerbaar
Dewulf heeft al geruime tijd ervaring met een interne dealerconfigurator voor grondbewerking-, poot- en inschuurmachines. Deze kennis lag aan de basis om een volledig nieuwe configurator op te zetten. In een eerste fase zijn alle rooimachines online configureerbaar. In een tweede fase zullen ook de grondbewerking- poot- en inschuurmachines beschikbaar komen. 

Voor meer informatie:
Jordy Vandecappelle 
Dewulf BV
Kleasterdijk 43
8831 XA Winsum
+32 51 20 58 71
jordy.vandecapelle@dewulfgroup.com
www.dewulfgroup.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven