Spaans bedrijf waarschuwt voor bedrijf uit Letland

Alejandro Peiró, manager van het Spaanse bedrijf Peiró Camaró, wil telers en handelaars uit de AGF-sector waarschuwen voor het volgende bedrijf:

Garlic Group, S.I.A.
LV40003630854
Cierkukalna 2, Skerslin 8
LV-1026 Riga (Letland)

"Nadat we verschillende bestellingen hadden geleverd aan dit bedrijf, waarvan de manager een Spanjaard is en Jordi Ferri heet, begonnen de wanbetalingen zich op te stapelen. Na vele telefoontjes en lang aandringen deed het Letse bedrijf een aantal overschrijvingen, maar uiteindelijk stopten ze met betalen, waardoor ze ons nog duizenden euro's schuldig zijn. Misschien zijn er meer bedrijven getroffen. We willen de sector in ieder geval waarschuwen voorzichtig te zijn met dit Letse bedrijf dat bestellingen plaatst, maar niet betaalt", zegt Alejandro Peiró.

Voor meer informatie:
Alejandro Peiró
Peiró Camaró
Polígono Cotes B. C/ Aiguaders, 6/10
Algemesí (Valencia) - Spanje
+ 34 96 244 83 26
comercial@peirocamaro.es  

Peiró Camaró waarschuwt voor dit bedrijf en verklaart zich bereid hier verdere informatie over te geven. FreshPlaza/www.agf.nl draagt geen enkele aansprakelijkheid t.a.v. de hierboven vermelde gegevens. Deze berichten worden geplaatst buiten de verantwoordelijkheid van FreshPlaza/www.agf.nl en daarom wordt de afzender van het bericht er altijd bij vermeld.


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven