Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Webshop van The Greenery: volop in ontwikkeling

Begin 2021 startte bij The Greenery een experiment met de webshop.
Nu het bedrijf langzaam richting het einde van dit jaar gaat, geven zij graag een update.

''De afgelopen tijd zijn we druk bezig geweest met het optimaliseren van onze webshop. Dit doen we mede aan de hand van klantfeedback, maar natuurlijk ook van onze medewerkers. We hebben ons productaanbod verder uitgebreid  en ons Nederlandse product is goed vertegenwoordigd in de webshop van onze telers. Daarnaast zijn we druk bezig om de webshop beter te laten aansluiten op de behoefte van iedere individuele klant'', vertelt Pablo van Vierzen, manager verkoopondersteuning The Greenery Growers.

De kers op de taart
''We schalen nu binnen de webshop eerst op onder bestaande klanten. Voor hen hebben we momenteel een leuke actie. Als zij voor 10 november een bestelling plaatsen via de webshop, krijgen zij een heerlijke taart cadeau. Voor nieuwe klanten is het mogelijk om zich alvast aan te melden. Deze klanten komen dan echter op een wachtlijst. Daar wordt op een later moment contact mee opgenomen. Dit doen we om ervoor te zorgen dat de klantbeleving optimaal is en blijft.''

''Natuurlijk verdwijnt het bellen niet helemaal. Een bestelling plaatsen via The Greenery webshop scheelt een hoop heen-en-weer bellen om de gewenste producten af te nemen. Ook is deze 24/7 online en zie je altijd direct in een oogopslag het actuele aanbod'', aldus Pablo van Vierzen.

Bekijk een animatie van The Greenery webshop:

Voor meer informatie:
Pablo van Vierzen
The Greenery

+31 (0)6 51 40 88 10  
p.vanvierzen@thegreenery.com 
shop.thegreenery.com 

Publicatiedatum: