Roemeense VWA legt zware sancties op aan grote supermarkten in Boekarest

Finland: Kesko rapporteert record prestaties in Q3
De Finse retailer Kesko heeft de "succesvolle uitvoering van zijn groeistrategie" en een "positieve marktsituatie" genoemd voor zijn sterke derde kwartaalprestatie, waarin de netto-omzet met 7,8% steeg tot € 2,9 mln. Het vergelijkbare bedrijfsresultaat steeg in die periode met € 54,5 mln tot
€ 236,4 mln.
Bron: esmmagazine.com 

Spar Gran Canaria viert 35e verjaardag
Spar Gran Canaria viert haar 35-jarig bestaan. Ter gelegenheid hiervan heeft de regionale Spar Spanje een reeks evenementen georganiseerd om zijn sterke betrokkenheid bij lokale gemeenschappen, gezonde voeding en sport te tonen.
Bron: spar-international.com 

Frankrijk: Carrefour wil CO2-neutraliteit bereiken tegen 2040
De Franse retailer Carrefour heeft zich ten doel gesteld om tegen 2040 CO2-neutraliteit te bereiken door de uitstoot van zijn activiteiten zoveel mogelijk te beperken. Het zal zich met name richten op het gebruik van volledig hernieuwbare elektriciteit tegen 2030, het vervangen van al zijn gefluoreerde koelmiddelen door natuurlijke vloeistoffen en het verder verminderen van zijn energieverbruik.
Bron: esmmagazine.com 

Belarus: Eurotorg rapporteert 14,3% omzetstijging in derde kwartaal
Eurotorg, de grootste retailer van Wit-Rusland, rapporteerde een 14,3% hogere netto-omzet in het derde kwartaal van zijn boekjaar en zette zijn expansie in de convenience- en discountformules voort. De groep opende 19 nieuwe winkels in de periode en sloot er 1, waarbij alle nieuwe supermarkten die in het kwartaal werden geopend zich in gehuurde panden bevonden, in lijn met de vastgoedstrategie van de groep.
Bron: esmmagazine.com 

Roemenië: Autoriteit voor consumentenbescherming legt zware sancties op aan grote supermarkten in Boekarest
De Roemeense nationale autoriteit voor consumentenbescherming (ANPC) heeft de plaatselijke filialen van de Franse retailers Auchan en Cora boetes opgelegd van in totaal €44.800 wegens ernstige onregelmatigheden in de versafdelingen van hun hypermarkten in Boekarest. De waakhond heeft ook de tijdelijke sluiting van de versafdelingen in 2 Cora-hypermarkten en 4 Auchan-hypermarkten opgelegd en voorgesteld deze eenheden voor maximaal 6 maanden te sluiten.
Bron : romania-insider.com 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Twitter Rss LinkedIn

© AGF.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven